Rama ironizon përsëri studentët: Po hë pra do flasim se po na bëhet Dialogu burrë?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Protesta e studentëve vazhdon dhe ndodhet në ditën e saj të 11, mirëpo pothuajse po kaq ditë ka edhe kryeministri Rama që kërkon dialog.

Deri më tani studentët janë shprehur se nuk kanë pse të dialogojnë pasi ato janë kërkesa bazike që duhet të ishin plotësuar tashmë, megjithatë mendim krejt tjetër ka kryeministri Rama.

Jo pak herë kjo fjalë është kthyer edhe në batutë dhe sot kemi edhe rastin më të fundit.

Një nënë shkruan në një faqe se ishte duke kërkuar emrin për djalin e saj dhe donte që emir të fillonte me shkronjën “D” dhe një nga komentuesit ka shkruar “Dialog”.

Ky koment nuk i ka shpëtuar kryeministrit duke ironizuar përmes një stuatusi në Instastoru ku ka shkruar “Po hë pra do flasim se po na bëhet Dialogu burrë

Studenët e kanë përshkallëzuar protestën e tyre duke ndenjur çdo natë para kryeministrisë dhe duke pritur që pikat të plotësohen dhe nuk kanë për t’u tërhequr derisa kjo të ndodhë. Nuk dihet edhe sa do të zgjasë kjo situatë ku mësimi është bojkotuar dhe studentët janë duke qëndruar në të ftohtë dhe në shi para kryeministrisë.

Shpërndaje
Share.

Komento