Kategoria: Bota

Bota
Italia nis eksperimentimin e vaksinës tek njeriu
By

Italia ka nisur eksperimentimin e vaksinës anti-Covid tek njeriu. Vaksina është prodhuar nga kompania bio-teknologjike italiania, “ReiThera” dhe do të eksperimentohet tek 90 persona të shëndetshëm.…

1 2 3 74