Avokati tenton të korruptojë gjykatësin, donte të ulte masën e sigurisë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kapet nga policia një rast tjetër korruptiv në gjyqësor ku një një avokat ka dashur të korruptojë gjykatësin për të ulur vitet e dënimit për klientin e tij.

Sipas Ballkanvveb thuhet se avokati i arrestuar është Sokol Gjini dhe ndaj tij është duke rënduar akuza për “Korrupsion aktiv të gjyqtarit”.

Mësohet se avokti ka dashur të shpëtojë klientin e tij Eriger Bushi duke ulur masën e sigurisë dhe pas denoncimit të dy, avokati dhe klienti, janë arrestuar.

Eriger Bushi mësohet se është i lindur dhe banues në Laç dhe bashkë me ta, detyrim paraqiteje është vendosur edhe ndaj Llesh Bushit.

Sipas burimeve nga policia, Eriger dhe Llesh Bushi kanë kryer veprime me qëllim korruptimn e gjyqtarëve.

Shpërndaje
Share.

Komento