Urdhëri skandaloz, policëve do t’u mbahet një pjesë e rrogës për të prekurit nga tërmeti

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Efektivët e Shkodrës do të dhurojnë me detyrim një pjesë të rrogës së tyre, për të prekurit nga tërmeti.

Urdhëri është firmosur nga vetë Drejtori i Policisë së Shkodrës, Niko Brahimaj.

Në shkresë specifikohet edhe shuma që do të dhurojë gjithsecili, në bazë të hierarkisë në punë.

Dokumenti i kontributeve do të shoqërohet edhe me listën emërore të punonjësve të policisë.

Gjithashtu janë përcaktuar edhe personat që do të ndjekin këtë proces.

Në lidhje me këtë skandal, ka reaguar edhe ish-deputetja demokrate, Albana Vokshi.

Kjo e fundit është shprehur, se akti duhet të anulohet me urgjencë, dhe paratë Rama t’ja heqë oligarkëve.

Sipas saj, shqiptarët i ndihmojnë vetë vëllezërit dhe motrat e tyre.

Shpërndaje
Share.

Komento