Interpol përfshin në listën e personave më të kërkuar 2 korçarë, këto janë akuzat që rëndojnë mbi ta

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Disa ditë më parë Interpol ka publikuar listën e emrave dhe fotografitë e shtatë personave të cilët rezultojnë si më të kërkuarit në të gjithë botën.

Në këtë listë janë edhe emrat e dy shqiptarëve nga Korça. Dy të rinjtë shqiptarë janë shpallur në kërkim pasi kanë bërë një krim i cili në Shqipëri nuk konsiderohet edhe aq i rëndë.

Ata janë Ergest Memo 34 vjeç dhe Taulant Memo 33 vjeç.

Bëhet e ditur se të dy janë nga qyteti i Korçës dhe  se janë shpallur në kërkim nga shteti grek me akuzën e prerjeve të paligjshme të pyjeve, që kanë shkaktuar një dëm prej 10.000,00 euro.

Interpol u ka bërë thirrje të gjithë qytetarëve që t’i ndimojnë për të bërë të mundur kapjen sa më të shpejtë të tyre, pasi ata vërtet konsiderohen si dy nga njerëzit ë të rrezikshëm në listën e tyre.

Interpoli i ka bërë thirrje qytetarëve për ndihmë për t’i lokalizuar sepse konsiderohen si dy njerëz të rrezikshëm.

Shpërndaje
Share.

Komento