IKMT do prishë banesat, familjarët shtrihen në rrugë (foto)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një incident ka ndodhur pranë gjimnazit “Petro Nini Luarasi” aty pronarët e dy banesave kundërshtojnë vendimin për marrjen e banesave.

Në momentin që IKMT-ja ka shkuar për të nisur nga puna, familjarët kanë rezistuar e protestuar.

Ata janë shtrirë në rrugë në shenjë proteste dhe kërkojnë që IKM-ja të ndalet.

“Na morën jetën, na pushkatoni” dëgjohen teksa ulërasin zonjat e shtëpisë.

Kujtojmë që banesa e tyre ndodhet në truallin e ish- pronarëve që kanë një vendim gjykate për kthimin e truallit.

Në këto dy banesa jetojnë 15 persona.

Shpërndaje
Share.

Komento