Ambasada këshillë të rëndësishme për vizat: “Kur të vini për intervistë…”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka dhënë një porosi për ata që shkojnë në ambasadë për t’u intervistuar për vizën, ndërkohë që ka uruar edhe ditën e verës.

Ambasada këshillon  qytetarët e interesuar që çantat e mëdha t’i lënë në shtëpi dhe të mos kenë asgjë në xhepa.

Por për të gjitha pyetjet mund të shkruani në faqen e ambasadës.

POSTIMI

🇦🇱| “Gëzuar Ditën e Verës! Unë dhe Kenny mezi po e presim motin e ngrohtë dhe, si çdo të enjte, unë jam gati për t’iu përgjigjur pyetjeve tuaja rreth vizave. Ja dhe këshilla ime për këtë javë: Kur të vini në Ambasadë për intervistën tuaj për vizë, lërini çantat e mëdha në shtëpi. Ejani vetëm me pasaportën tuaj, formularin e konfirmimit DS-160 dhe formularët e tjerë të kërkuar. Gjithashtu, sigurohuni që të hiqni gjithçka nga xhepat përpara se të hyni në ndërtesë.” #PyetAnën

Shpërndaje
Share.

Komento