Valbona Sako zyrtarisht kryetare e Bashkisë së Durrësit, Apeli pushon çështjen

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nisur që nga dita e sotme, qyteti i Durrësit do të drejtohet nga Valbona Sako.

Gjykata e Apelit në Durrës vendosi që ta pushonte çështjen për konfirmimin në detyrë të Sakos. Në këtë mënyrë mbeti në fuqi vendimi i marrë nga gjyqtari i Durrësit, Shpëtim Reka.

Ky i fundit i dha Sakos madatin për të drejtuar qytetin e Durrësir për katër vitet e ardhshme.

Çështja përfundoi në Apel, pasi kandidatja e PS-së nuk arriti të merrte mbështetjen në procesin e parë, kur gjyqtarja Mimoza Margjeka refuzoi t’i jepte asaj mandatin për kryebashkiake.

Por me kërkesën dhe interesimin e Partisë Socialiste, kërkoi njohjen e fitores së kandidates së tyre për bashkinë e Durrësit. Ai që vulosi fitoren e Sakos ishte pikërisht gjyqtari Shpëtim Reka.

Ditën e sotme u bë edhe betimi i kryebashkiakes Valbona Sako për drejtimin e qytetit të Durrësit për 4 vitet në vazhdim.

Shpërndaje
Share.

Komento