Tërmeti nuk kursen as Doganën, zhvendosen serverat dhe punonjësit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tërmeti i 26 nëntorit shkaktoi dëme kolosale në ekonominë e vendit.

Përveç 51 jetëve të humbura, shumë godina kanë dalë jashtë funksionit, duke përfshirë edhe institucionet.

Drejtoria e Doganave në Tiranë nuk është kursyer nga tërmeti, i cili ka shkaktuar dëmtime serioze në godinë.

Drejtuesit e këtij institucioni kanë marrë masa për zhvendosjen e punonjësve në godina të tjera.

Drejtoria e Doganave bën me dije se serverat janë zhvendosur pranë zyrave të AKSHI-t.

Gjithashtu të gjitha degët doganore kanë funksionuar me kapacitete të plota.

Shpërndaje
Share.

Komento