Sot dhe nesër 8 orë pa drita: Ja zonat që do të kenë ndërprerje energjie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Qytetarët e Tiranës do të kenë sot dhe nesër ndërprerje të energjisë elektrike për 8 orë.

OST njoftoi se ditën e sotme, se ka nisur punën nga dje në N/stacionin Tec Kombinat për instalimin e sistemit të matjes.

Në kuadër të këtyre punimeve, zonat që do të mbeten sot pa energji elektrike jane:

Qyteti: Kombinat, Spitali, Zjarrfikësja, Subjektet Private Freewing, Eurotrade,

Fshatrat: Kasalle, Vishaj, Damjan, Prush, Parafabrikatet.

Ndërsa në datë 5 prill, zonat që mbeten pa energji janë:

Rruga e Qelqit, Parafabrikatet, Fabrika e Duhanit, Vaqarr, Sharrë, Shkolla e Edukimit.

Shpërndaje
Share.

Komento