Rezultatet zyrtare, këta janë rektorët e zgjedhur në 12 universitetet publike

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kanë dalë rezultatet zyrtare të zgjedhjeve në 12 universitetet publike. Artan Hoxha do të marrë drejtimin e Universitetin të Tiranës, më të rëndësishmin në vend. Arben Gjata është rikonfirmuar në Universitetin e Mjekësisë, ashtu si Skënder Topi në Universitetin e Elbasanit dhe Kseanela Sotirofski në Universitetin e Durrësit.

Dhimiter Bello në Korçë dhe Suzana Golemi në Shkodër janë zgjedhur rektorë të universiteteve.

12 rektorët

Andrea Maliqari- Universiteti Politeknik i Tiranës

Kseanela Sotirofski- Universiteti ”Aleksandër Moisiu” i Durrësit

Dhimitër Bello- Universiteti Fan S. Noli Korçë

Arben Gjata- Universiteti i Mjekësisë

Artan Hoxha- Universiteti i Tiranës

Suzana Golemi- Universiteti “’Luigj Gurakuqi’’ Shkodër

Bektash Mema- Universiteti ‘’Eqrem Çabej’’ Gjirokastër

Roland Zisi- Universiteti ‘’Isamil Qemali’’ Vlorë

Kastriot Çaushi-  Universiteti i Arteve

Agron Kasa-  Universiteti i Sporteve

Fatbardh Sallaku- Universiteti Bujqësor në Tiranë

Skënder Topi – Universiteti ”Aleksandër Xhuvani” i Elbasanit

Dekanët në Universitetin e Tiranës

– Shkencat Sociale – Edmond Rapti

– Drejtëisa –  Sokol Mëngjesi

– Gjuhët e Huaja – Artur Sula

– Ekonomiku – Dhori Kule

– Shkencat e Natyrës – Spiro Drushku

– Instituti i Fizikes Bërthamore të Zbatuar – Brunilda Daci

– Histori Filologji – Sabri Laçi

Shpërndaje
Share.

Komento