Punimet e OST-së, ja zonat e kryeqytetit që do të mbesin pa energji elektrike

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Operatori i Sistemit te Transmetimit ka njoftuar se për shkak të punimeve në nënstacionin ‘Tirana 1’ në Zogun e Zi do të ketë shkëputje të energjisë me datë 17 maj.

Për shkak të punimeve në nënstacionin ‘Tirana 1’ disa lagje të Tiranës do të mbeten pa energji për 8 orë.

Sipas OST-ës energjia do të shkëputet nga ora 08:00 dëri në orën 16:00. Zonat që do të mbeten pa energji janë Pallati i Sportit “Asllan Rusi”, pallatet pranë karburant “Kastratit” tek Zogu i Zi, rruga “Artan Lenja”, pranë ish-fushës së Aviacionit, Lapraka, rrugët “Pandi Dardha”, “Mati Logoreci”, “Vangjel Noti” dhe zona rreth Spitalit Ushtarak.

Shpërndaje
Share.

Komento