Prokuroria zbuti masën ndaj anëtarëve të fisit Rraja, flet njëri nga të dhunuarit: Unë nuk jam në gjendje, akoma më merren mendtë

0
26

Teksa Prokuroria e Tiranës zbuti akuzën nga plagosje e rëndë me dashje në plagosje të lehtë dhe anëtarët e fisit Rraja janë drejt fitimit të lirisë, ka reaguar njëri nga të dhunuarit.

Jashar Maja në një intervistë për Neës 24 tregoi se nuk është dakord me akt-ekspertizën dhe e ka firmosur pa e lexuar dokumentin ku deklaron se nuk do të ketë ankimim. Sipas Jasharit ai akoma ka probleme shëndetësore dhe nuk mund të lëvizë i vetëm.

“Që të shtunën na ka informuar shefi i krimeve në Fushë-Krujë.

Ne kemi shkuar në komisariat. Na ka bërë disa pyetje. Kërkonte me këmbëngulje shefi i krimeve që të bëjmë denoncim të ri. I thashë o zotëri unë kam dhënë shpjegime në Prokurori dhe nuk kam pse të bëj denoncim të ri.

Nuk jam dakord me këtë akt-ekspertim.

Ne do të shkojmë në SPAK a nuk e di ku do shkojmë se nuk kemi besim në këtë shtet. Gjithë ajo prokurori të bëjë gjithë këto gjëra ditën për diell, unë nuk e di kujt t’i ankohem.

Unë nuk jam në gjendje, akoma më merren mendtë. Si e ka nxjerr ai prokuror atë vendim, rrahje të lehta.

Unë kam automjetin në shtëpi, unë nuk jam në gjendje me dal në qendër me dal me ble bukë a diçka, shkoj me shoqërues. Prokuroria mund ta pushojë këtë çështje, unë do ndjek ku të kem të drejtën time. Unë nuk e di se çfarë ka thënë ai shef krimesh. Unë isha me një telefonatë dhe nuk kam qenë në vetëdije çfarë ka bërë e çfarë ka thënë.

Më ka thënë që unë kam firmosur që jam njohur me akt-ekspertizën, po i thashë ok dhe kam firmosur.

Nuk e kam lexuar sepse kisha një ngjarje, një aksident. Nga ana financiare nuk kam mundësi të marr një avokat, por deri në SPAK do të shkoj a diku”, deklaroi Jashar Maja.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj