Në garë për kreun e BKH, zv.Drejtoresha e Policisë konfirmohet në detyre

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Zv.Drejtoresha e Policisë së Shtetit, Aida Hajnaj, është konfirmuar në detyrë nga Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit.

Ajo ka rezultuar e pastër në të tre shkallët e vlerësimit.

Përsa i përket pasurisë, Hajnaj ka një apartament në Tiranë, në pronësi të babait që nuk jeton më.

No dosjen e saj figuron edhe një shtestë apartamenti në Tiranë, që është në emër të nënës dhe vëllait të saj.

Komisioni nuk gjeti prova për kontakte me persona të përfshirë në aktivitete kriminale.

Kujtojmë këtu se Aida Hajnaj është kandidate për të drejtuar Byronë Kombëtare të Hetimit.

Shpërndaje
Share.

Komento