Ndërprerja e energjisë elektrike në Tiranë, OSHEE jep njoftimin e rëndësishëm për qytetarët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka bërë një njoftim me rëndësi për ata që jetojnë në Tiranë dhe fshatrat përreth.

Në një njoftim në rrjetet sociale OSHEE njofton se në 2 dhe 3 qershor, për shkak të një remonti në NST Ndroq dhe në fiderin A3 të kabinës së Medresesë, do të ketë stakim energjie në intervalin kohor 09:00-15:00.

Më 2 qershor do të ndërpritet energjia elektrike në Ndroq, Pinet dhe Zhurje, ndërsa më 3 qershor, pjesërisht në “Rrugën e Dibrës” dhe te Medreseja.

Njoftim për abonentët ne Tiranë

Stakim, 2-3 qershor Për shkak të remontit të planifikuar në NST Ndroq dhe në fiderin A3 të kabinës së Medresesë, në datat 2-3 qershor do të stakohet energjia ⚡️në intervalin kohor 09:00-15:00. Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë👇2 qershor📌 Ndroq, Pinet, Zhurje 3 qershor📌 Pjesërisht “Rruga e Dibrës” tek Medreseja.

Shpërndaje
Share.

Komento