Koalicioni AAK-PSD vendos: “Me Ramushin për Kosovën”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pak muaj pas dorëheqjes, nga kreu i Qeverisë së Kosovës, Ramush Haradinaj, është kandidat zyrtari për kryeministër nga koalicioni AAK-PSD.

Njoftimi u bë gjatë mitingut të rastin që u organizua në Pallatin e Rinisë.

Pas nominimit, Haradianj mbajti fjalën e tij, ku përshëndeti edhe fitoren e kombëtares së Kosovës kundër Çekisë.

“Nuk mundem me fillu fjalimin pa e përshëndetë fitoren e Kosovës sot.

Kur ne ishim duke mbrojtur pragun e shtëpisë tonë, atëherë, NATO e prirë nga Amerika na ndihmoi.

Ju jemi përjetë mirënjohës.

Po kush është shtëpia jonë sot?

Po shtëpia jonë dhe e gjithë komuniteteve është Kosova.

Kush është pragu?

Pragu është kufiri,

Kushtetuta, deklarata e Pavarësisë, është vendimi i GJND-së.

Ne e kemi mbrojtur gjithnjë pragun e shtëpisë dhe do ta mbrojmë.

Kosova jonë me ushtrinë e vet, me polici, gjyqësi, instuticione, sot është me e sigurt, por populli i Kosovës është zot shtëpie në shtëpi të vet.

Kur të vijë dita e 6 tetorit duhet të votojmë për pragun e shtëpisë së sigurt”

Shpërndaje
Share.

Komento