Klinikat dentare të mbyllura. Manastirliu: “Mbi 500 raste janë trajtuar nga KSU”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me indentifikimin e rasteve të para me koronavirus në Shqipëri, qeveria vendosi krahsas mbylljes së shkollave dhe mbylljen e klinikave dentare deri më 23 mars, e me shtimin e rasteve afati u shty deri më 3 prill.

Por duke marrë shkas nga zhvillimet në vend ministrja Ogerta Manastirliu lajmëroi më 1 prill mbylljen e të gjithë institucioneve publike dhe private deri në një kohë të pacaktuar, ashtu si edhe klinikat dentare e një sërë aktivitetesh të tjera.

Kështu, në gatishmëri të urgjencave dentare Klinika Stomatologjke Universitar në QSUT.

Me anë të një postimi në Facebook, ministrja e Shëndetësisë Manastirliu njofton se në dy javët e fundit janë trajtuar me shumë se 500 urgjenca.

Më tej, ajo ka bërë thirrje për respektimin e rregullave të distancimit social, si e vetmja armë që kemi në dorë kundër përhapjes së infeksionit

Klinika Stomatologjke Universitare në gatishmëri për urgjencat dentare.

Më shumë se 500 urgjenca janë trajtuar në dy javët e fundit.

#KSU qëndron e hapur vetëm për urgjencat stomatologjike

Ju lutem respektoni rregullat e distancimit social, e vetmja armë që kemi në dorë kundër përhapjes së infeksionit 

#Respekt për stafet mjekësore në shërbim

Shpërndaje
Share.

Komento