Ja si mund ta zëvendësoni kafenë me një produkt të vetëm

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kafeja për disa njerëz është ilaç pa të cilin nuk mund të hapin sytë e të jetojnë, por jo të gjithë e dinë që ajo ka edhe efekte negative për organizmin e trupit të njeriut.

Dita-ditës po shtohen pretendimet se kafeja nxit ankthin dhe stresin tek disa njerëz.

Ekspertët kanë përpiluar një listë me produktet që kanë të njëjtën veçori si kafeja përsa i përket energjisë. Avantazhet që kanë këto produkte, janë natyrale, por nuk kanë as efekte anësore.

Tërshera është një produkt që na ofron të njëjtën energji që na ofron një filxhan kafe. Kjo drithër ka në përbërje të saj një nivel të ulët glicemie. Ajo gjithashtu ndihmon edhe në prodhimin e serotoninë, që ndihmon të shmangim stresin dhe ne të këmi një kujtesë më të mirë.

Duke filluar që nga sot, tërshërën duhet ta bëjmë pjesë të vakteve tona.
Shpërndaje
Share.

Komento