Gjykata hedh poshtë dy ish-deputetët socilistë, i lë në “arrest shtëpie”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pas dhënies së vendimit nga Gjykata e Shkallës së Parë e Krimeve të Rënda për masën “arrest shtëpie” për dy ish-deputetët socialist, Arben Çuko dhe Arben Ndoka, një tjetër lajm vjen prej tyre.

Të dy ish-deputetët e kanë apeluar dhe vendimin e gjykatës, mirëpo pavarësisht përpjekjes, Gjykata ka vendosur ta refuzojë kërkesën për ndryshimin vendimit.

Mirëpo Arben Ndoka është ka ndërmarrë edhe një tjetër hap. Avokati i këtij të fundit ka apeluar vendimin për sekuestrimin e pronave në emër të familjes Ndoka, por realisht në emër të Ndokës nuk ka asnjë metër tokë.

Megjithatë deri më tani kemi vendimin, i cili është tashmë i vendosur për masën “arrest shtëpie” për të dy ish-deputetët, ndërkohë që pritet të jepet vendimi edhe për apelimin  e dytë të Arben Ndokës.

Por si kanë përfunduar në prangat e policisë Arben Ndoka dhe Arben Çuko?

Ata janë arrestuar në tetor të vitit të kaluar në operacionin “Volvo 4”  nën akuzën për pjesëmarrjen në grupe kriminale.

Shpërndaje
Share.

Komento