Familja nga Vora bëhet me shtëpi për Krishtlindje, Rama: Fëmijë mësoni që të paguani “qeranë”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Krishtlindjen janë bërë më të lumtura këtë vit për familjen e Ilir Koçit nga Marikaj i Vorës, i cili u transferua më një fund në një shtëpi me të gjitha kushtet. Ka qenë vet kryeministri Rama që e ka lajmëruar këtë ndërrim duke zhvilluar edhe një vizitë në shtëpinë e re të familjes Koçi.

“Kjo ëshrë dhurata më e madhe që kemi marrë”, janë shprehur familjarët, ndërkohë që Rama iu është drejtuar fëmijëve të shtëpisë duke i thënë se qeraja e shtëpisë paguhej vetëm me “10-at” që do të marrin në shkollë.

“Qeraja paguhet me 10-ta. Çdo 10 lan borxhin, borxhin e ke ndaj  prindërve jo ndaj meje. Çfarë do fusësh në kokë sot do kesh nesër. Nuk janë të shumta familjet në gjendjen që ishit ju, por sidoqoftë janë kudo. Ne i kemi regjistruar dhe do i ndihmojmë pak nga pak”, tha Rama.

Shpërndaje
Share.

Komento