Censusi i popullsisë/ Zbardhet pyetësori, këto janë pyetjet të cilave duhet t’ju përgjigjeni

0
249

Këtë vit do të zhvillohet censusi, teksa plotësimi i formularëve është i detyrueshëm

Zbardhet pyetësori i censusit të këtij viti.  Numërimi i popullsisë e ndërtesave dhe mbledhja e të dhënave në lidhje me të arsimin, pronat, etj do të nisë 18 shtator dhe formulari përmban pyetje nga më të ndryshmet për gjendjen e popullsisë.

Pyetësorët janë me 8 module dhe 100 pyetje, ka një modulim banesën, ka një modul mbi individin që merret informacion mbi statusin e arsimit punësimit. Është një modul që i takon bujqësisë. Do të shërbejë edhe si bazë për censusin e ardhshëm të popullsisë.

PËRGJIGJU

Ju lutem shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj