Kategoria: Aktualitet

Aktualitet
Basha “viktima” e radhës e Taulant Mukës: “Si ke punuar pa diplomë”
By

Ish zv.ministri i Arsimit Taulant Muka vazhdon denoncimin ndaj zyrtarëve dhe jo vetëm sa u përket nivelit të arsimimit të këtyre të fundit. I fundit që ka rënë ‘në rrjetën e tij’ është kryetari i opozitës, Lulzim Basha. Në një status të publikuar ditën e djeshme Muka shkruan: “Lulzim Basha filloi studimet në Holandë në 1993-n, por mbaron vetëm një vit shkollë në Utrecht të Holandës në 1999-n. Më pas shkon e përfundon diku studimet (një Zot e di ku) për të marre më vonë një Master! Në Holandë, “propedeuse” është një diplomë e lëshuar…

1 455 456 457 458 459 505