Kategoria: Aktualitet

Aktualitet
Rama nga shtëpia: Kur do flasim?
By

Protesta vazhdon dhe studentët duken më të vendosur se asnjëherë për t’i shkuar kauzës deri në fund. Në këto momente temperatura jashtë shënon 1gradë Celcius dhe…