Çahen tubacionet e ujit në “Ali Dem”, përmbyten garazhet e 3 pallateve dhe disa rrugë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Çarja e tubacioneve të ujit ka shkaktuar dalje të furishme të tij në zonën e Ali Demit.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Idriz Dollaku”.

Uji ka dalë në sipërfaqe në sasi të mëdha duke shkaktuar edhe përmbytje të rrugëve.

Po ashtu, bëhet me dije se janë përmbytur garazhet e tre pallateve në këtë rrugë.

(Lajmi në përditësim)

Shpërndaje
Share.

Komento