Bëhen publik emrat e pedagogëve që marrin lekë për provime/Studentët:“Pedagogë të korruptuar jeni murtaja e shoqërisë!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Studentët sot  kanë denoncuar me emra, pedagogët të cilët sipas tyre janë të korruptuar.
Ata thonë që marrin para dhe euro në këmbim të notës për provim ose për të rregulluar mungesat.

Gjatë protestës, u lexuan nga një student me megafon emrat e pedagogëve të cilët denoncohen.

“Pedagogë të korruptuar jeni murtaja e shoqërisë” – thërrasin studentet

Ja emrat që u lexuan sot nga studenti me megafon:

Thanas Xhillari 500-1000 euro FSHN
Petro Zoto 150 mij lekë deri në  2 mungesa
Andon Kume 1500 euro lënda UAMD Durrës
Universiteti Arteve 4000 mijë euro fitim konkursi
Gasper Kokaj 250 euro provimi Juridiku Shkodër
Kristaq Kikina 200 euro Gjirokastër
Shkëlqim Hidri 250 euro Gjirokastër
Arben Bocari UBT 100 mijë lekë provimi i matematikës
Nirvana Shkëlzeni 300 euro 2 provime në Elbasan
Uk Bucpapa 50 mijë lekë Gjuhët e Huaja
Arjana Fejzo 5000 lekë për të kaluar UBT
Kledi Xhaxhiu 500 euro kimia FSHN
Alketa Lame 150 euro kimia FSHN
Sabri Hoxha 100 euro provimi te mjekësia

(Panorama)

Shpërndaje
Share.

Komento