“Zbrazi” shtëpitë e gjermanëve, Gjykata e Posaçme pranon gjykimin e shkurtuar për Gentian Durakun

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjykata Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (GJKKO), ka pranuar gjykimin e shkurtuar për Gentjan Durakun.

Bazuar në ligj, Duraku do të përfitojë uljen me 1/3 e dënimit.

Dyshohet se 29-vjeçari është pjesë e grupit kriminal që kanë kryer më shumë se 51 vjedhje në Gjermani.

Grupi e kryente aktivitetin nga e hëna në të shtunë, ndërsa të dielën e bënin pushim.

Në mesin e 40 anëtarëve të grupit kishte edhe jo profesionistë, të cilët nuk kanë arritur të vjedhin asgjë, por kanë shkaktuar vetëm dëme.

Aktualisht në Gjermani janë dënuar dy persona pjesë e grupit, të cilët janë identifikuar si Elis Dapaj dhe Mihal Xhaferraj.

Shpërndaje
Share.

Komento