Spitali i burgut i përshtatur për COVID-19, Mjekësia Ligjore ndërpret ekzaminimet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Instituti i Mjekësisë Ligjore ka ndërprerë ekzaminimet, konsultimet dhe akt-ekspertimet.

Shkak është bërë përshtatja e spitalit të burgut për të burgosurit e prekur nga COVID-19.

Ndërprerja e akt-ekspertimeve do të ndikojë në vendimet e gjykatave.

Kujtojmë këtu se deri më tani numërohen 21 të burgosur të prekur nga COVID-19, në burgjet e kryeqytetit.

Shkak për përhapjen e koronavirusit në burgje u bë një shtetas italian, i cili ndodhej në paraburgim tek “313”.

Shpërndaje
Share.

Komento