Shkurt dhe qartë: Sa e ka rrogën Ermal Mamaqi?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kur bie fjala te paga e një personazhi të njohur televiziv të gjithë interesohen dhe bëhen kuriozë.

Ndaj rroga e moderatorit Ermal Mamaqi, ngjalli gjithashtu kureshtje në “E Diell” këtë të diel.

Që ta sqarojmë, Ermali nuk ka vetëm një rrogë, por ka disa burime të ardhurash:

“Unë kam disa rroga. Këto ndahen në të ardhura pasive si përshembull dhënia me qira e një apartamenti, që do të thotë se t’i nuk punon për to, dhe të ardhura aktive që ti punon dhe merr një rrogë në fund të muajit. Në momentin kur të ardhurat pasive janë më të mëdha se shpenzimet e tua, atëherë ti mund të pushosh nga puna bosin tënd”, deklaroi Ermali duke e lidhur këtë dhe më filozofinë e trajnimeve për suksesin e individit që ai realizon prej disa kohësh.

Në fakt u duk komplet e qartë që Mamaqi e shmangu përgjigjen dhe këmbënguljes për ta mësuar konkretisht rrogën e tij, ai iu përgjigj:

“Kjo është pyetje tipike shqiptarësh. Ku po shkon dhe sa e ke rrogën janë karakteristikë e kombit tonë aq sa edhe të huajt çuditen me ne për këtë pjesë”- tha ai duke anashkaluar përgjigjen konkrete.

Top Channel

Shpërndaje
Share.

Komento