Po izolohemi sërish prej COVID-19? Mali i Zi shtrëngon masat për Shqipërinë. Ja doganat që janë mbyllur…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shqipëria me rënien në “darën” e dytë të koronavirusit, ka nisur ngadalë edhe izolimin të cilin jo vetë vendi ynë, por fqinjët tanë po na e imponojnë nisur nga shifrat që po rriten.

Ditën e sotme krejt papritur është mbyllur dogana në Han të Hotit si dhe ajo e Muriqanit.

Autoritetet e Policisë Malazeze, në bazë të një njoftimi zyrtar që i kanë dërguar Pikës së Kalimit Kufitar Bozhaj/Hani i Hotit, sqarojnë se në kuadër të kufizimeve të reja për shkak të pandemisë COVID-19, deri ditën e hënë, datë 23.11.2020, do të lejohen të hyjnë në Malin e Zi, vetëm personat me leje qëndrimi, me leje pune, ata të cilët kalojnë tranzit në territorin malazez dhe ata që udhëtojnë drejt Aeroportit të Podgoricës (të cilët duhet të jenë të pajisur me prenotimet e biletave).

Nga Muriqani në drejtim të Malit të Zi, lejohet të kalojnë edhe ata persona të cilët kanë prenotuar hotelet për fundjavën në Mal të Zi. Në Pikën Bashkim Vermosh, lejohen vetëm shtetasit shqiptarë të cilët duan të dalin nga Mali i Zi, në drejtim të Shqipërisë.

Policia Kufitare Shkodër, iu bën thirrje të gjithë qytetarëve të cilët nuk bëjnë përjashtim nga këto kufizime, të shmangin udhëtimin në drejtim të këtyre Pikave të Kalimit Kufitar.

/GazetaReforma.com/

Shpërndaje
Share.

Komento