Parlamenti Evropian merr vendimin: Nuk ka më ndërrim ore!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mesa duket problemit të orës verore dhe dimërore është duke iu dhënë një zgjidhje.

Ka qenë Parlamenti Evropian i cili me shumicë votash ka vendosur që prej vitit 2021 do të shfuqizohet praktika e ndërrimit të orës. Pra në bazë të këtij vendimi, secili shtet do të ketë të njëjtën orë gjatë gjithë vitit.

Ato që kanë lirshmëri zgjedhjeje janë vendet e Bashkimit Evropian të cilat kanë mundësi që të marrin një vendim nëse duan ose jo ta zbatojnë këtë kohë, e cila tashmë është kthyer në një farë zakoni.

Megjithatë deri në vitin 2021 gjithçka do të vazhdojë normalisht, ashtu si çdo vit deri më tani dhe të dielën në 21 mars, akrepat do të lëvizin nga ora 2 do të shënojë ora 3 e mëngjesit.

Filloni përgatituni për përballjen me këtë ndryshim i cili fillimisht nuk ka për të qenë i lehtë, por me kalimin e kohës vet trupi arrin që të përballojë ndryshimin dhe të mësohet me të.

Shpërndaje
Share.

Komento