Nuk do të mbyllen më 1 shtator! Shtyhet data për transmetimet televizive analoge

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deri më tani është thënë se në datën 1 shtator do të mbyllen transmetimet televizive analoge dhe në vendin tonë do të funksionojnë vetëm ato dixhitale.

Megjithatë ky vendim është shtyrë dhe ka qenë vetë kryetari i “AMA” që e ka dhënë lajmin për qytetarët.

Nëpërmjet një njoftimi ai ka treguar se shqiptarët vazhdojnë të shohin transmetimet analoge dhe për këta arsye vendimi do të shtyhet me katër javë.

“Nga sondazhi ka rezultuar se shumë qytetarë shohin ende transmetimet analoge. Në mënyrë unanime, AMA ka vendosur shtyrjen e afatit të transmetimeve analoge edhe për katër javë”, tha kreu i AMA.

Shpërndaje
Share.

Komento