Ministria: “Fake news, shkollat nuk do të mbyllen”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Fake news, Ministria e Shëndetësisë përgënjeshtron urdhrin e rremë që qarkullon në rrjetet sociale”, reagon Ministria e Shëndetësisë, pas një lajmi të shpërndarë në rrjetet sociale.

Pavarësisht se ditët e fundit janë raportuar shifra më të larta të rasteve ditore me Covid, nuk do te ketë mbyllje të shkollave dhe se urdhri i djeshëm nuk ka qenë i vërtetë, deklaron ministria.

Një faqe e rreme studentore sugjeronte se mund të mos hapen universitet dhe do të mbyllen shkollat, kopshtet, çerdhet.

Deri tani ka pasur mbyllje të pjesshme të kopshteve dhe klasave ku ka fëmijë dhe mësues të infektuar.

/GazetaReforma.com/

Shpërndaje
Share.

Komento