Gara në Miçigan mes Trump dhe Biden vendoset nga shqiptarët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fati i garës presidenciale në Miçigan varet nga shqiptarët. Sipas të dhënave zyrtare, në këtë shtet banojnë 34,000 shqiptaro-amerikanë. Ata do të vendosin se kush fiton në Miçigan.

Anketimi i fundit nga Trafalgar Group (11-14 tetor). Nxori këtë rezultat:

Trump 47% (+1)

Biden 46%

Jorgensen 3%

Haëkins 2%

Por si do të orientohet vota e shqiptarëve?

Shqiptaret e Miçiganit diskutojnë temat e pandemisë, a do të ketë rritje ekonomike, ulje të papunësisë të konsiderueshme, ulje të borxhit publik, nga të dy kandidatët. Ata e dinë se secili kandidat do të bëjë më të mirën për Amerikën, por ka një temë që i preokupon, interesi për Kosovën. Pra, kush premton të bëjë më shumë për Kosovën, Trump apo Biden?

/GazetaReforma.com/

Shpërndaje
Share.

Komento