Erion Veliaj kalon më shumë se 10 ditë në muaj jashtë shtetit. Sipas të dhënave të Thesarit shpenzoi 273 milionë lekë për bileta avioni në 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rrjetet sociale të kryebashkiakut të Tiranës janë padyshim ndër faqet më “të kuruara”.

Erion Veliaj kujdeset që çdo ditë të postojë e të pasqyrojë punën e tij të përditshme në faqet zyrtare online.

Me një vrojtim të shpejt të faqeve të tij kuptohet se Veliaj ndodhet çdo ditë në Tiranë, duke punuar në projekte të ndryshme.

Mirëpo, e vërteta është krejt ndryshe.

Pas këtyre postimeve fshihet vetëm një marketing i mirë.

Të paktën kështu mund të interpretohen të dhënat e Drejtorisë se Përgjithshme të Thesarit.

Veliaj jo vetëm që nuk është çdo ditë në kryeqytet, por kalon të paktën 10 ditë në muaj jashtë Shqipërisë.

Sipas këtyre të dhënave, Bashkisë së Tiranës i kanë kushtuar mesatarisht 20 milionë lekë të vjetra në muaj fluturimet e kryebashkiakut Erion Veliaj dhe stafit të tij jashtë vendit.

Vetëm më 2019, bashkia ka harxhuar mbi 270 milionë lekë të vjetra për udhëtimet jashtë.

Referuar të dhënave te sistemit Tims, rezulton se Veliaj renditet në listën e zyrtarëve me më shumë udhëtime.

Shpërndaje
Share.

Komento