Bie sërish Instagram, përdoruesit nuk futen dot te profilet e tyre

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Instagrami është një nga rrjetet sociale më popullorë në botë.

Pasditen e sotme, shumica e përdoruesve, nuk mund të rifreskonin faqen e Instagramit.

Deri më tani janë regjistruar 1900 reporte në të gjithë globin.

Në përgjithësi, përdoruesit ankohen se nuk mund të rifreskojnë dot faqen.

Gazeta britanike “Express”, shkruan se shkak për këtë avari është bërë një problem me serverat.

Disa përdorues e kanë pasur të pamundur që të futen në profiling e tyre.

Ky problem është hasur tek përdoruesit e i-Phone, pajisjeve Android, si dhe PC-të.

Kjo është e disata herë që serverat e Instagramit pushojnë së funksionuari.

Shpërndaje
Share.

Komento