Rreth Nesh

Gazetareforma.com është një media online dedikuar lajmeve të aktualitetit nga vendi dhe bota, me një mision për të hedhur dritë e për të bërë transparencë mbi çështje që ndikojnë në jetën dhe mirëqenien e publikut.